×

Notice

The forum is in read only mode.
×
Getting new Releases

To get notified on new releases you may follow us on twitter @expandframework or subscribe in our main RSS feed.

Topic-icon ListViewItem does not apply criteria

  • inma
  • inma's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 years 10 months ago #9890 by inma
Dear Team,

I am trying to show a listview data into a detailview, but the criteria is not applied.
Let me explain what I have done.
I had created in BOModel>BusinessObjects>​MyClass"Machine">OwnMembers a new OrphanedCollection with a collectionType connected to another class"Issues".

Those classes are connected like follow:

- MyClass"Machine" (ID, name)
- Class "Invoice" (ID, Machine, nameInvoice)
- Class "Issues" (ID,Invoice, description, number)

Within OrphanedCollection I can show the Class "Issues" listview, but the DataSourceCriteria, DataSourceCriteriaProperty, DataSourceProperty, or LookupProperty, are not detected as such as I can normally use in my listviews.

Nevertheless, if I set the criteria related to the new collectionType, in eXpand.RuntimeMembers is detected and works fine.

Can you tell me why?

Thank, BR

Attachments:
More
2 years 10 months ago #9891 by Tolis
Replied by Tolis on topic ListViewItem does not apply criteria
can u post your sample please?

To get notified on new releases follow us on twitter @expandframework or subscribe RSS feed. I am also available @tolisss . Also see How to debug eXpand
  • inma
  • inma's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 years 9 months ago #9961 by inma
Replied by inma on topic ListViewItem does not apply criteria
I will try ASAP to reproduce a simple project to you, thanks
Moderators: expand
Time to create page: 0.436 seconds